PLIVAzdravlje - novi pogled na zdravlje
  • Povećanje broja slučajeva gihta
    Podaci australskih znanstvenika objavljeni u stručnom časopisu Arthritis & Rheumatology ukazuju na povećanje broja slučajeva gihta u svijetu.
  • Nova studija o asimptomatskim širiteljima koronavirusa
    Nalazi južnokorejskih znanstvenika pokazuju kako se kod zaraženih osoba koje ne pokazuju simptome bilježi jednaka prisutnost koronavirusa u nosu, grlu i plućima kao i kod zaraženih osoba koje imaju uobičajene simptome.
  • Povišene masnoće u krvi i ateroskleroza
    Kardiovaskularne bolesti, među kojima aterosklerotska bolest zauzima vrlo važnu ulogu, odgovorne su za više od četiri milijuna smrtnih slučajeva u Europi godišnje. U Republici Hrvatskoj, kardiovaskularne bolesti odgovorne su za približno 50 posto ukupne godišnje smrtnosti, a značajan rizični čimbenik jest upravo povišena razina masnoće u krvi ili hiperlipidemija.

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 7 online

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Knjiga gostiju
Title:
Name:
Content:
Image Verification: Captcha Image Reload Image

Želim vam sretan početak i punu stranicu novosti!

Srijeda, 24 MARCH 2010

Sretan početak! Cool

Četvrtak, 11 FEBRUARY 2010

Display Num

Kako vam se sviđaju naše nove web stranice?

Jednoručna abeceda

Dvoručna abeceda